Om oss och vårt projekt

Om oss
Vi är två tjejer som går på Jensen gymnasium Norra men vi har inte glömt våra rötter, MÄRSTA! <3 Vi läser naturprogrammet, hello cashflow!

Vi är som vilka ungdommar som helst med för mycket valmöjligheter i livet. (typiskt i-lands problem). När vi lider av beslutsångest och är stressade har vi träningen som tillflykt. Genom träningen kan vi släppa allt för stunden och få en kick av endorfiner och förhoppningsvis bränna bort helgens godsaker.


Projektet

Utifrån vårt gemensamma intresse för träningen var valet ganska enkelt när vi skulle enas om en inriktning. Att det sedan skulle bli en blogg var ett desperat försök att hänga med i den stora bloggtrenden hehe... Nej men vi ville att så många som möjligt skulle ha tillgång till vår fakta som vi har hittat och också kunna föra diskussioner i kommentarsfältet. Genom att folk kan kommentera får vi en ännu bredare insikt i hur våra inlägg är till någons nytta. Vi har även valt att hålla informationen på en lättsamnivå så att ni som inte gått natur också kan förstå.

/ Simone och Ida

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0